1398/5/22 سه شنبه
اطلاعیه جذب نیروی قراردادی جهت شغل پزشک خانواده
آگهی پذیرش نیروی قراردادی جهت شغل پزشک خانواده از محل برنامه پزشک خانواده روستایی

به اطلاع می رساند مرکز بهداشت شرق شهرستان کرج  جهت تکمیل نیروی انسانی پزشک خانواده در مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی نساء  و سیرا  نیاز به جذب دو نفر پزشک عمومی به صورت قرارداد برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی دارد ، لذا متقاضیان واجد شرایط می توانند با در دست داشتن مدارک مندرج در ذیل از تاریخ  98/5/22 لغایت 98/5/31 درساعات ادارای از 8صبح الی 14:30 و پنج  شنبه تا ساعت13:30 به واحد گسترش مرکز بهداشت شرق شهرستان کرج مراجعه نمایند .

الف: شرایط عمومی داوطلبان

1. اعتقاد به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان شناخته شده در قانون اساسی کشور
  2. داشتن تابعیت نظام جمهوری اسلامی ایران
  3. التزام به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
  4. داشتن سلامت روانی و جسمانی ، اجتماعی و توانایی برای انجام کار ( به تایید پزشک معتمد )
  5. داوطلبان نباید مستخدم رسمی ، ثابت و پیمانی و یا بازخرید خدمت  یا بازنشسته سایر دستگاههای دولتی باشند
  6. نداشتن منع استخدام در دستگاههای دولتی بموجب آرای مراجع قانونی
  7. دارا بودن حداکثر 53 سال سن
  8. عدم اعتیاد به دخانیات و مواد مخدر و روانگردان

ب: شرایط اختصاصی داوطلبان

دارا بودن مدرک تحصیلی دکترای پزشک عمومی

ج: نحوه سنجش میزان آمادگی داوطلبان

پس از انجام مصاحبه ، جهت طی مراحل بعدی بکارگیری و گزینش به معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه معرفی می گردند .

مدارک مورد نیاز :

تقاضای کتبی و درخواست ثبت نام

رضایت نامه سرپرست مبنی بر موافقت برای خدمت مطابق دستور العمل های وزارت بهداشت ( برای واجدین شرایط مونث)

اصل و تصویر مدرک تحصیلی

اصل و تصویر تمام صفحات شناسنامه

اصل و تصویر کارت ملی

2 قطعه عکس 4*3 که مشخصات داوطلب در پشت آن نوشته شده باشد .

تاییدیه سلامت جسمی و روانی توسط پزشک مرکز بهداشتی درمانی ( بعد از قبولی)

گواهی عدم سوء پیشینه (بعد از قبولی )

گواهی عدم اعتیاد ( بعد از قبولی )

مهلت ثبت نام :

ثبت نام از روز   یک شنبه   مورخ        98/5/22     تا پایان وقت اداری روز   پنجشنبه        مورخ  98/5/31    می باشد .

نحوه ارسال مدارک :

داوطلبان مدارک لازم را در مهلت تعیین شده در پاکت    A4 قرارداده و راسا به دبیرخانه مرکز بهداشت شرق کرج تحویل و رسید دریافت نمایند .

زمان و مکان مصاحبه :

مرکز بهداشت شرق شهرستان کرج به نشانی : جهانشهر – میدان هلال احمر – کوچه شهید ابراهیمی – ساختمان ستاد مرکز بهداشت- شماره تماس : 34455150

جهت دریافت فرم ثبت نام کلیک نمایید

نام شهرستان